Terwijl de temperaturen lekker aan de warme kant zijn, wordt er nog 1 keer getraind door de selectie. Met ongeveer 24 personen wordt de laatste training van dit seizoen afgewerkt. Dit gebeurd door de nieuwe begeleiding van dames 1.
Volgend jaar zal het er ook anders uitzien dan wat u gewend was. Als u van plan bent om volgend seizoen te komen kijken, zult u zien dat de begeleiding aardig is uitgebouwd. Vorig jaar waren ze nog met 2 personen bij VR1 maar dit seizoen bestaat de staf uit 5 personen. Dus dat beloofd wat voor het nieuwe seizoen.
Niet alleen bij de staf veranderd er wat, ook in het veld zijn er zeker veranderingen. Alieke vertrok naar Heerenveen en Linda is zeker nog een tijdje uitgeschakeld. Maar de aanwas komt eraan en verwelkomen wij een aantal nieuwe spelers; Anouk Sikkema, Lois van der Heide, Rolinda Slagter en ook Cherry komt weer terug. Ook komen er van de B jeugd een aantal spelers over. Dus de selectie is aardig breed en zal het nog een klus worden voor Neil en Robert om de juist spelers te selecteren voor de wedstrijden.

Wat ook nieuw wordt voor jullie zijn de verslagen volgend jaar. De razende reporter zal niet meer de wedstrijden op papier gaan zetten zoals jullie gewend waren. Ik heb daarom de stoute schoenen aangetrokken om dit op mij te nemen. Want ik vind wel dat iedereen mag weten hoe de dames hebben gevoetbald. Wie ik ben, laat ik nog even in het midden. Jullie zullen daar vanzelf wel achter komen.

Op 8 augustus starten de eerste trainingen alweer  en met een paar leuke oefen wedstrijden in het verschiet wordt het zeker een heel mooi seizoen volgend jaar. Hou de site in de gaten voor de wedstrijden en voor verder info. En vanaf deze kant wens ik iedereen een fijne vakantie toe en zie ik jullie graag in Augustus  weer op het sportcomplex.

Geen opstelling vandaag.

RepoJo