Terwijl de selectie nog lang niet compleet is vanwege de vakantie wordt er toch al weer getraind. Dinsdag 8 augustus was de eerste training en afgelopen donderdag de 2e. Met een groep van bijna 20 personen wordt onder leiding van Neil, Robert en Niels de conditie op peil gebracht.

Aankomende zaterdag is de 3e training alweer en zo wordt er van de dames aardig wat verwacht in de voorbereiding. De competitie start is nog een aardig eindje weg, 23 september, maar de eerste oefenwedstrijden staan al op de kalender. 19 augustus is de eerste proef voor de selectie, namelijk in Duitsland in Aschendorf net over de grens. Op 23-8 s ‘avonds uit tegen de Heracliden Uithuizermeeden en op 26-8 thuis om 14.30 uur tegen ONS VR1. Dus de voorbereidingen zijn in volle gang, en het beloofd voor dit seizoen een fantastisch jaar te worden. In het weekend van 1,2 en 3 september gaat de hele selectie nog op trainingskamp. Deze trainingskamp wordt verder niet bekend gemaakt omdat wij hier in het geheim en zonder de pers willen gaan trainen. Wel spelen we nog in dat weekend een oefenwedstrijd tegen de knickerbockers met 2 teams. Een week later, op 9 september, is de eerste echte beproeving waar wij de eerste bekerwedstrijd zullen spelen om 14.30 uur uit en tegen GVAV  VR1. De gehele planning over de rest van de wedstrijden zullen worden vermeld op de site van vv Winsum.  Zijn jullie nieuwsgierig geworden na deze geschreven woorden hierboven schroom niet en kom gerust eens kijken bij een van de trainingen of oefenwedstrijden.

Zolang je de bal in bezit hebt, kan de tegenstander niet scoren.

RepoJo

vr1 1vr1 2