Afgelopen zaterdag 17 oktober heeft Winsum O13-1 haar tegenstander COVID 19 er nog niet weten onder te krijgen, helaas! De definitieve overwinning op deze lastig te bestrijden tegenstander laat nog even op zich wachten. Daarom vandaag alleen het laatste deel van de trilogie 'de spelers van Winsum O13-1. Na een beschrijving van de keeper, verdedigers en de middenvelders is het vandaag de beurt aan de voorste linie van het elftal, de aanvallers.

Arriën K. (spits), Arriën is een makkelijk kaatsende voetballer, groot, aanwezig en pikt met regelmaat zijn doelpuntje mee. Kan naast diepe spits op meerdere plekken voorin uit de voeten, de trainer kiest er zelfs voor om Arriën zo nu en dan rechts in de verdediging te zetten. Met recht een zeer multi functionele speler.

Jesse L. (spits). Jesse is een combinatie van Martin Drent en Mariano Bombarda (wie kent ze nog...) Aanspeelbaar, kort draaien, koppen en scoren zijn Jesse zijn hobby's in het veld. Kan vast op meerdere posities uit de voeten, maar is een dermate uitgesproken spits dat hij eigenlijk altijd op die positie speelt.

Jesse R. (links buiten) Jesse is de derde en laatste eerstejaars in de selectie van de O13-1. Een typische buitenspeler: snel, handig met de bal en daarnaast een prettig scorend vermogen met altijd oog voor zijn medespelers. Kan zowel op links als rechtsbuiten uit de voeten.

Lasse B. (rechts buiten). Lasse is een balvaardige dribbelaar die makkelijk zijn mannetje uitspeelt, een mooie voorzet bezit en daarnaast voor een buitenspeler vaak scoort. Vooral zijn goals van afstand zijn vaak van grote schoonheid. Kan ook op links buiten uit de voeten of als 'tien' spelen op het middenveld.

Mattis D. (rechts buiten). Mattis is een elegante buitenspeler. lichtvoetig, behendig en goed gebruik makend van zijn wendbaarheid weet hij zich vaak uit lastige situaties te redden. Mattis loopt ondanks zijn geringe omvang niet weg voor een stevig duel en staat zijn mannetje. Kan ook op de linker vleugel uit de voeten en is aan de buitenkant van het middenveld ook zeer bruikbaar.

Voorlopig is dit het laatste verslag van de avonturen van de jongens van Winsum O13-1. Laten we er voor gaan om met vereende krachten COVID 19 te verslaan met ruime cijfers opdat we snel weer op en naast het veld kunnen genieten van de ons zo geliefde voetbalsport!!

BS