Fout

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Om te beginnen, het betere spel was toch voor Winsum. De bal vanuit het doelgebied naar voren maar dan wel “breed leggen” dat werd bij tijden goed gedaan. Met de wind in de rug, goede uittrap van de keeper, en bij door goed tempo te houden in het spel, de bal afgeven en dan de doelman bestoken van de tegenstander.
Het had even tijd nodig voordat het resulteerde in een doelpunt. Die kwam dan ook naar 11 a 12 minuten spelen, alleen voor het doel, zo op slof””, en jawel
1 -0. Winsum bleef goed doorgaan met aanwijzingen van de coaches langs de lijn, bleef het balbezit voor Winsum. Negen minuten later was het weer raak. De keeper had de bal bijna in de handen, helaas stuitte de bal weg, Winsum was alert en tikte de bal in het doel 2- 0.
De jongemannen uit Appingedam waren nog ernog niet helemaal bij.
Twee minuten later mocht de keeper weer vissen 3 – 0. De jonge keeper van de bezoekende club deed zijn best van, een paarkeer was hij de voorhoede te slim af, doch helaas zijn achterhoede, was er even niet bij en vlak voor de rust werd het alsnog 4 – 0.

Na de pauze kwam Appingedam goed terug, lekker stevig voetbal, maar wel fair, werd er druk uitgeoefend op het doel van Winsum.
Kort na de pauze leverde dat wel een verschil van mening op, waarin de keeper van Winsum, naar een cluster om de bal, alsnog te pakken kreeg. Waarin de scheidsrechter besliste doelpunt voor DVC. Onze keeper had het totaal anders gezien, “deze bal was niet over de lijn” zijn protest en van publiek mocht niet baten het bleef zo en werd het 4 – 1. Kort erna, 3 minuten, verwerkte de achterhoede van DVC niet goed de bal en verdween in het doel
5 – 1.
Dat het vlak voor het eind nog 5 – 2 werd, doordat het manneke zijn rechter voet dan wel been er nog net tegen aankreeg, mocht de pret niet drukken Winsum JO 13/4 hebben de wedstrijd gewonnen.
Goed gedaan mannen ga, zo door!

Opa van Marth

{gallery}/user/jws117/vers/1718/10/1342{/gallery}