Afgelopen zaterdag moest zat 2 uit naar Middelstum voor de beker en moest vol aan de bak omdat Bedum 2 gelijk in punten en doelsaldo stond en tegen Noordwolde moest en zeer waarschijnlijk ook aan hun doelsaldo ging werken.
Onder leiding van trainer Jouad werd een serieuze warming up afgewerkt en hierna kon de wedstrijd beginnen waarbij oude bekende Harold Waanders als vanouds de vlag hanteerde .
Na het eerste aftasten en wennen aan elkaar in dit vrijwel nieuwe team kwamen de eerste aanvallen van de grond en hier werd ook al na 9 minuten uit gescoord en dit bleek het startsein om de score uit te breiden maar dat ging af en toe redelijk stroef omdat in de hitte van deze dag niet meewerkte en uiteraard hadden een aantal ook tot in de late uurtjes de nacht van Winsum gevierd .
Na de ingelaste drinkpauze werden de puntjes op de i gezet en toen ging het beter lopen en werd de score ook opgevoerd al bleken enkele spelers het vizier nog niet helemaal op scherp hadden.
In de rust werden een tweetal spelers gewisseld en hierdoor kwam er een kleine verschuiving in het veld waarbij er ineens nog meer druk op de tegenstander werd gezet en er een speler een heuse hattrick in 5 minuten wist te maken wat uiteindelijk resulteerde in een einstand van 1-9 waarbij Bedum slechts met 5-0 gewonnen had en dus Zat 2 doorgaat in de beker.

Bij het nazitten in de kantine werd er een gehaktballentest gedaan door trainer Jouad ,aanvoerder Robert en Menno waarbij de gehaktbal een 5,5 als cijfer kreeg.
Uiteraard gaan we vaker een test uitvoeren en hier verslag van uitbrengen.