Zaterdag 28 mei moest de A1 uit tegen Sv Bedum A1 voor lijfsbehoud en na aankomst in het zonnige Bedum bleek de scheidsrechter van vandaag ook al aanwezig maar in de westrijdkamer van Bedum bleef het angstvallig stil waarover zelfs de scheids zich verbaasde over dit vreemde ontvangst.
Niet te lang over getreurd en na de warming- up  en bespreking stonden beide teams op het veld maar de instructie van de scheids van zijn assistenten duurde toch iets langer dan gepland zodat de wedstrijd enkele minuten later begon .
Na een goed begin wist de A1 zichzelf te belonen met de 0-1 in de  twintigste minuut en al snel na 2 minuten maakten we de 0-2.
Wat onwennig keek het team om zich heen maar toen kwam Bedum wat beter In de wedstrijd en ook zij kregen kansen.
Vlak voor rust maakte een verdediger een tackle waarbij hij zichzelf blesseerde en zo moest de eerste wissel noodgedwongen plaatsvinden maar we gingen toch met de 0-2 de rust in .
Schijnbaar had de grensrechter van Bedum zijn zonnebril niet bij zich want hij zat er in de eerste helft een paar keer goed naast (gehoord van mensen op 1 lijn met de grensrechter)zodat ook deze in de rust gewisseld werd.
Ook de keeper van Bedum moest op advies van de scheids zijn groene (??) shirt wisselen en later bleek hem dat geen windeieren te leggen.
In de tweede helft werd het spel af en toe wat grimmiger en ook kreeg Bedum nog een penalty maar de tweede helft bleek toch echt voor de keepers want zowel die van ons als die van Bedum haalde er een paar mooie ballen uit waarbij wij de vele kansen die er ontstonden niet konden omzetten in doelpunten en zo eindigen met een 0-2 winst

Zaterdag 4 juni speelt de A1 op sportpark Schouwerzijlsterweg om 14.30 de return
Toegang gratis en komt allen ons steunen !!

P.S. Na afloop van de wedstrijd is de afsluiting van het seizoen op sportpark Schilligeham met een bbq waarvoor opgave nodig is bij de activiteiten commissie of Jannie Schaaphok tel 443382