Nog vol in dromenland op zaterdagochtend word deze leider ruw uit zijn slaap gehaald door een situatie bij ons in de buurt waarbij de schrik er even goed in zat en zo begint deze wat zal blijken knotsgekke dag zal worden.
Na wat voorbereidingen te hebben getroffen voor de feestavond en bbq gaan we eerst richting Schouwerzijlsterweg om daar de tweede wedstrijd tegen de sv Bedum bij te wonen.
Iedereen druppelt langzaam binnen op het zonnige sportpark en ook de tegenstanders uit Bedum zijn er klaar voor nadat er nog even de kledingtas opgehaald is.
In de bloedhete zon en op een droog hobbelig veld kwamen er al snel wat kansjes over en weer maar Bedum wist echter de eerste te verzilveren zodat  er 0-1 op het bord stond.
Misschien iets onderschatting naar aanleiding van de vorige week waarbij het spel een groot gedeelte op de helft van de tegenstander zich bevond maar vlak voor rust wist de A1 met een fraai doelpunt gelijk te maken.
In de rust een noodgedwongen wissel zodat er iets in de opstelling veranderde voor een paar spelers maar dat moet geen probleem zijn voor deze mannen.
Ook na de rust bleek Bedum zich niet te verstoppen en wist weer op voorsprong te komen zodat er nog meer spanning op de wedstrijd kwam maar circa 7 minuten voor tijd wist invaller Martijs met een knotsgekke wonderschone uithaal de uiteindelijke eindstand op 2-2 te zetten zodat de A1 komende zaterdag op een nog nader te noemen terrein de finale tegen SWZ Sneek A1 speelt.
Hierna als een speer richting Schilligeham om daar de voorbereiding te starten voor de bbq en feestavond waarbij ik fantastisch geholpen ben door mede- leiders Cos en Harold en spelers Ben ,Carsten en Jeffrey en door kameraden van Jeffrey te weten Stan ,Patrick en Stefan waarvoor hartelijk dank namens de feestcommissie !
En nadat iedereen voldaan was uitgegeten ging het knotsgekke feest nog tot in de late uurtjes door maar toen ik al de lampjes uit na deze voor mij knotsgekke dag.

Er staan ook mooie actiefoto's van de wedstrijd op de site gemaakt door Jan-Willem Sterkenburg waarvoor hartelijk dank !

Zaterdag 11 juni speelt de A1 de finale nacompetitie op neutraal terrein !!
Houd deze dag vrij !! Zodra er meer informatie  over de wedstrijd komt leest u dat op deze site !