De Jeugdorganisatiecommissie is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van alle niet-voetbaltechnische activiteiten. 

De Jeugdcoördinatoren zijn verantwoordelijk voor hun eigen (leeftijds-)categorieën. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de leiders van de jeugdteams in hun categorie.

               
Bestuurslid Aandachtsgebied  
Vacature Jeugdorganisatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Voorzitter Jeugdorganisatiecommissie    
Alexis Rompelman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Jeugdcoördinatoren    
Vacature Jeugdcoördinator bovenbouw (JO15 t/m JO19)  
Sander te Riele Jeugdcoördinator middenbouw (JO11 t/m JO14)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rik Meerveld Jeugdcoördinator onderbouw (Draakjes t/m JO10)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hester Noorman Jeugdcoördinator meiden  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
Activiteitencoördinatoren  
Alexis Rompelman    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Selina Willemsen    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gerda Ritzema    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Social Media coördinator    
Vacature    
     
Sportpedagoog    
Petra Sijbolts