De kantinecommissie is 1 van de grotere commissies binnen onze vereniging en tot eind vorig seizoen maakten we gebruik van 1 e-mailadres voor alle kantine gerelateerde zaken. Dit werkte niet optimaal. Om iedereen binnen de vereniging beter en sneller te kunnen bedienen hebben we 2 extra e-mailadressen aangemaakt. Op deze manier kunnen we vragen en verzoeken efficiënter oppakken.

  • Voor alle zaken met betrekking tot de planning van de bardiensten kun je mailen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Voor zaken die te maken hebben met de inkoop kun je je mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Het e-mailadres voor algemene zaken blijft Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contactgegevens commissie algemeen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
     
Naam Functie E-mailadres
     
Bestuur    
Evelien Buursink Bestuurslid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Commissie    
Jan Ettema Coördinator  
William Bierma Inkoper Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Luc Piening Inkoper  
Reijer Kooijinga Planner    
Peter Pettinga Planner    
Hans de Vries Planner    
Herald Bos Planner Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ellen Bakker Lid