De kantinecommissie is 1 van de grotere commissies binnen onze vereniging en we maken gebruik van één e-mail adres voor alle kantine gerelateerde zaken.  Voor het deel inkoop gebruiken we een apart e-mail adres. Op deze manier kunnen we vragen en verzoeken zo efficiënt mogelijk oppakken.

  • Voor alle zaken met betrekking tot de planning van de bardiensten, gebruik van de kantine etc. kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Voor zaken die te maken hebben met de inkoop kun je je mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Het e-mailadres voor algemene zaken is ook:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Gezien de grootte van onze vereniging en het houden van overzicht, dienen alle verzoeken, vragen en dergelijke met betrekking tot gebruik kantine altijd via e-mail aangevraagd te worden op het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kantinecommissie bestaat uit de volgende leden:

 
Contactgegevens commissie algemeen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
     

Naam

Functie

E-mailadres

   

 

Bestuur/commissie

   

Vacature

Bestuurslid/planning

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Ettema

 Lid/Coördinator schoonmaak

 

William Bierma

 inkoop

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ilona Stoepker

Lid/planning

 

Margreet Dijkstra

Lid

 

Harry Hammenga

Lid