De kantinecommissie is 1 van de grotere commissies binnen onze vereniging en we maken gebruik van één e-mail adres voor alle kantine gerelateerde zaken.  Voor het deel inkoop gebruiken we een apart e-mail adres. Op deze manier kunnen we vragen en verzoeken zo efficiënt mogelijk oppakken.

  • Voor alle zaken met betrekking tot de planning van de bardiensten, gebruik van de kantine etc. kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Voor zaken die te maken hebben met de inkoop kun je je mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Het e-mailadres voor algemene zaken is ook:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Gezien de grootte van onze vereniging en het houden van overzicht, dienen alle verzoeken, vragen en dergelijke met betrekking tot gebruik kantine altijd via e-mail aangevraagd te worden op het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kantinecommissie bestaat uit de volgende leden:

 
Contactgegevens commissie algemeen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     

Naam

 Functie

 E-mailadres

 

Bestuur/commissie

Vacature

 Bestuurslid

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Muller  Coördinator schoonmaak
William Bierma  Inkoop  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bert Boonstra
 Inkoop
Vacature  Planning
Vacature  Planning
Cor de Vries  Coördinator koffiecorner