Sponsor worden

JWS 7238
 
vv Winsum is op 1 juli 2016 van start gegaan. De nieuwe vereniging is ontstaan na een fusie tussen cvv Viboa en vv Hunsingo. Kortom: een nieuwe vereniging met een bijzondere geschiedenis. De vereniging telt ruim 1.100 leden en is daarmee de grootste voetbalvereniging van Noord-Groningen.

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke functie. We willen een bloeiende en actieve vereniging zijn van en voor iedereen. Daarnaast zij we ambitieus. Zo willen we investeren in onze jeugdopleiding en zijn de voorbereidingen voor een nieuwe sportpark (Winsum West) in volle gang.

Deze ambities kunnen we niet realiseren zonder onze leden, vrijwilligers en maatschappelijke partners!

Door middel van sponsoring kunt u als  bedrijf / ondernemer maatschappelijk partner worden van vv Winsum. We beogen een samenwerking waarbij zowel de  sponsor als  vv Winsum voordelen behalen. Sponsoring kunt u onder andere inzetten voor:

• Het creëren en/of vergroten van de naamsbekendheid
• Het creëren en/of versterken van het imago
• Het tonen van maatschappelijke betrokkenheid
• Het bereiken van een specifieke doelgroep
• Het versterken en/of vergroten van het netwerk

vv Winsum biedt diverse sponsorpakketten aan. Hierbij kunt u denken aan bordsponsoring, kledingsponsoring en balsponsoring.  Vanzelfsprekend  zijn er vele mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met de commissie commerciële zaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.